Фантастичні знижки
бесплатно по Украине
Наши магазины
phone
Перезвоните мне
Желания
Сравнить
0
Фильтр товаров
Политика безопасности

Условия соглашения

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту https://spool.com.ua/, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові.

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: [email protected]

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Володільцем персональних даних є Швейкін, що знаходиться за адресою : м. Київ, вул. Г. Андрющенко 6г, офіс-магазин №6. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт https://spool.com.ua/ безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту https://spool.com.ua/, і ми рекомендуємо Вам залишати їх ввімкненими. Крім того, веб-сайт https://spool.com.ua/ може містити посилання на сайти, які не управляються ТОВ "Укрпартнер". Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей. Технічне оснащення сторінок сайту https://spool.com.ua/ може включати в себе модулі:

  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc , Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave . Palo Alto , CA 94304 , USA, телефон: +1 (650 ) 543-4800
  • Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000
  • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунту на веб-сайті https://spool.com.ua/ , Like, ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки веб-сайту https://spool.com.ua/ відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Google+ або Youtube

Конкурси та акції

Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наші промо-акції, й іноді ми можемо дозволити Вам зареєструватися онлайн. У таких випадках ми використаємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вас у разі виграшу). Через певний час після закінчення промо-акції особисту інформацію ми видаляємо із нашої бази даних, якщо Ви не надали згоди на її збереження та використання для отримання подальшої інформації від нас. Беручи участь в акції ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про вас з рекламною метою, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які виконують багато функцій. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо в певних агенцій адміністрування промо-кампаній, аналіз даних,. Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип веб-браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг, тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо, як краще пристосувати наш веб-сайт до потреб відвідувачів.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

Последние новости

Швейные машины: Лидеры продаж

Скидка
-15%
Швейные машины iSew
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-15%
Швейная машина iSew C21 фото
Швейная машина iSew C21
3 299
2 799
В наличииГотов к отправке
В наличии
3 299
2 799
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

22 швейные программы

Петля-полуавтомат

Вертикальный челнок

Регулировка строчки

Металлический каркас

Двигатель 70 Вт

Подсветка LED

Свободный рукав

Скидка
-9%
Швейные машины NECCHI
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-9%
Швейная машина Necchi F21 фото
Швейная машина Necchi F21
4 399
3 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
4 399
3 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

22 швейные программы

Петля-полуавтомат

Регулировка строчки

Вертикальный челнок

Нитевдеватель

Свободный рукав

LED-подсветка

Мощный двигатель

Скидка
-14%
Топ продаж
Швейные машины iSew
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-14%
Топ продаж
Швейная машина iSew S37 фото
Швейная машина iSew S37
4 999
4 299
В наличииГотов к отправке
В наличии
4 999
4 299
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

32 швейные программы

Петля автоматическая

Вертикальный челнок

Регулировка строчки

Нитевдеватель

Стальной каркас

Рукавная консоль

Мощный двигатель

Скидка
-12%
Швейные машины NECCHI
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-12%
Швейная машина Necchi K132A фото
Швейная машина Necchi K132A
5 699
4 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
5 699
4 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

32 швейные программы

Петля автомат

Регуляторы строчки

Вертикальный челнок

Нитевдеватель

Стальной каркас

Подсветка LED

Мощный двигатель

Скидка
-10%
Швейные машины JANOME
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-10%
Швейная машина Janome Q33 фото
Швейная машина Janome Q33
5 999
5 399
В наличииГотов к отправке
В наличии
5 999
5 399
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

25 швейных операций

Петля-автомат

Вертикальный челнок

Регулировка строчки

Нитевдеватель

LED подсветка

Мощный двигатель

Скидка
-14%
Швейные машины NECCHI
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-14%
Швейная машина Necchi Q132A фото
Швейная машина Necchi Q132A
6 999
5 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
6 999
5 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

32 швейные программы

Петля автоматическая

Горизонтальный челнок

Регулировка строчки

Нитевдеватель

Стальной каркас

Регулятор давления

Мощный двигатель

Электромеханические швейные машины BERNINA
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Швейная машина Bernina Bernette Sew and Go 5 фото
Швейная машина Bernina Bernette Sew and Go 5
5 990
В наличииГотов к отправке
В наличии
5 990
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

23 швейные программы

Петля автомат

Вертикальный челнок

Нитевдеватель

Подсветка LED

Мощный двигатель

Свободный рукав

Электромеханические швейные машины BERNINA
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Швейная машина Bernina Bernette B35 фото
Швейная машина Bernina Bernette B35
7 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
7 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

23 швейные программы

Петля-автомат

Вертикальный челнок

Нитевдеватель

LED подсветка

Мощный двигатель

Скидка
-17%
Швейные машины iSew
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-17%
Швейная машина iSew S200 фото
Швейная машина iSew S200
5 990
4 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
5 990
4 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

200 швейных программ

8 петель-автомат

2 шрифта и символы

Горизонтальный челнок

Нитевдеватель

LED Дисплей

Шитье без педали

Швейные машины BROTHER
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Швейная машина Brother ST 55E фото
Швейная машина Brother ST 55E
6 699
В наличииГотов к отправке
В наличии
6 699
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

50 швейных программ

6 петель-автомат

Горизонтальный челнок

Регуляторы строчки

Нитевдеватель

Улучшенный экран

Увеличенная зона шитья

Стальной каркас

Скидка
-11%
Швейные машины NECCHI
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-11%
Швейная машина Necchi NC-102D фото
Швейная машина Necchi NC-102D
8 990
7 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
8 990
7 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

200 швейных программ

8 петель автомат

Горизонтальный челнок

Цифровой дисплей

Нитевдеватель

Стальной каркас

Шитье без педали

Регулятор прижима лапки

Скидка
-18%
Швейные машины JANOME
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-18%
Швейная машина JANOME Quality Fashion 7900 фото
Швейная машина JANOME Quality Fashion 7900
10 990
8 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
10 990
8 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

100 швейных программ

7 петель автомат

Горизонтальный челнок

Нитевдеватель

Дисплей LED

Шитье без педали

Позиционер иглы

Швейные машины BERNINA (Bernette)
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Швейная машина Bernina Bernette Sew and Go 8 фото
Швейная машина Bernina Bernette Sew and Go 8
12 990
В наличииГотов к отправке
В наличии
12 990
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

197 швейных программ

7 петель автомат

97 символов шрифта

Горизонтальный челнок

Нитевдеватель

Свободный рукав

Скидка
-10%
Швейные машины NECCHI
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-10%
Швейная машина Necchi NC-204D фото
Швейная машина Necchi NC-204D
14 500
12 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
14 500
12 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

439 швейных программ

13 петель автомат

3 шрифта и символы

Горизонтальный челнок

Цифровой дисплей

Нитевдеватель

Шитье без педали

Регулятор прижима лапки

Швейные машины JANOME
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Швейная машина JANOME QDC 630 фото
Швейная машина JANOME QDC 630
15 990
В наличииГотов к отправке
В наличии
15 990
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

400 швейных программ

12 петель автомат

Вышивает алфавит

Горизонтальный челнок

Нитевдеватель

Дисплей LCD

Автообрезка нитей 

Скидка
-10%
Швейные машины SINGER
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-10%
Швейная машина SINGER Quantum Stylist 9960 фото
Швейная машина SINGER Quantum Stylist 9960
19 990
17 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
19 990
17 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

700 швейных программ

12 петель-автомат

4 шрифта

Горизонтальный челнок

Нитевдеватель

Автообрезка нити

Автонатяжение нити

Скидка
-15%
Швейные машины PFAFF
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-15%
Швейная машина Pfaff Ambition 610 фото
Швейная машина Pfaff Ambition 610
32 900
27 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
32 900
27 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

110 швейных программ

7 петель автомат

Горизонтальный челнок

Нитевдеватель

Шитье без педали

Верхний транспортер IDT

Дисплей 72 х 35 мм

Скидка
-15%
Швейные машины PFAFF
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-15%
Швейная машина Pfaff Ambition 620 фото
Швейная машина Pfaff Ambition 620
39 900
33 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
39 900
33 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

317 швейных программ

7 петель автомат

2 алфавита

Горизонтальный челнок

Нитевдеватель

Шитье без педали

Верхний транспортер IDT

Дисплей 77 х 51 мм

Топ продаж
Швейные машины iSew
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Топ продаж
Оверлок iSEW G1500 Pro фото
Оверлок iSEW G1500 Pro
6 299
В наличииГотов к отправке
В наличии
6 299
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

Оверлок 4,3,2-х ниточный

15 оверлочных программ

Дифференциал

Откидная панель

Плавный прижим лапки

Мощный двигатель

Мусоросборник

Скидка
-19%
Швейные машины NECCHI
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Скидка
-19%
Оверлок NECCHI L234A фото
Оверлок NECCHI L234A
9 900
7 999
В наличииГотов к отправке
В наличии
9 900
7 999
Купити у розстрочку Купити у розстрочку
Купить

Оверлок 4,3,2-х ниточный

15 оверлочных программ

Дифференциал

Нитевдеватель петлителя

Плавный прижим лапки

Мощный двигатель

Свободный рукав

Шпулька
Украина Украина
0 (800) 75-21-20